A la carte meny Restaurant À L’aise
loader

A la carte

*** Forretter ***

"Agurk og Kamille"
Løyrom,Torsketatar ,Marcona Mandler
(M, F, E, N)
NOK 275

***

Hummer ravioli
Coralinesaus, fenikkel og asparges
(S, F, E, G, M)
NOK 295

***

Sjøkreps fra Frøya
Tomat, knutekål og basilikum
(S, Su)
NOK 295


*** Hovedretter ***

Carre av sjøtunge
Parmesan Nage, asparges, erter
(F, B, M, E)
NOK 395

***

Due "en crèpinette"
Foie gras, Périgord trøffel
Minimum to personer
(E, M, G, Su)
NOK 395

***

Kalv “en Croûte”
Morkler og løk fra Roscoff
(G, M, E)
NOK 395


***Dessert***

Utvalg av oster
(M, G, Su, N, Se)
NOK 295

***

Mille feuille
Rabarbra, crème diplomat og Tahiti-vanilje
(M, E, G)
NOK 250

***

Hvit sjokolade "Dome"
Frossen marengs, sable breton og passionfrukt
(M, E, G)
NOK 250



Allergenmerkning

G = Gluten, inkluderer hvete, rug, bygg, havre, spelt, korasanhvete
S = Skalldyr, inkluderer krabbe, hummer, reker, kreps, scampi o.l.
E = Egg
F = Fisk
P = Peanøtter
So = Soya
M = Laktose, melkeprotein
N = Nøtter, inkluderer mandler, hasselnøtter, valnøtter, cashewnøtter, pekannøtter, pistasjnøtter, paranøtter, macademianøtter
Ha = Hasselnøtter
Ma = Mandler
Se = Selleri
M = Sennep, inkluderer sennepspulver og sennepsfrø
Sesa = Sesamfrø
Su = Sulfitt
Lu = Lupin, inkluderer lupinfrø og lupinmel
B = Bløtdyr, inkluderer muslinger, snegler, blekksprut, blåskjell, østers, hjerteskjell, kråkeboller, akkar, kalamari, sjøsnegler o.l


loader