Meny Restaurant À L’aise, Oslo
loader

MENY


"Agurk og Kamille"

Løyrom,Torsk,Erter
(M, F, E)

Sjøkreps fra Frøya
Tomat, knutekål og basilikum
(S, Su)

Kamskjell og Baerii Caviar
Pistasjroyale syltet asparges
(M, S, F, N)

Grillet Breiflabb
Sauce Citronelle, selleri og druer
(F, M, Se)

Stekt foie gras
Ingefær, langpepper og endive

Lam fra Jæren
Ramsløk, Artiskok , Sauce Marco Polo
(, M, E)

Mælk og Honning
(E, M, Ha)

Mille feuille
Rabarbra, crème diplomat og Tahiti-vanilje
(M, E, G)

1495 NOK for samlet meny


Allergenmerkning

G = Gluten, inkluderer hvete, rug, bygg, havre, spelt, korasanhvete
S = Skalldyr, inkluderer krabbe, hummer, reker, kreps, scampi o.l.
E = Egg
F = Fisk
P = Peanøtter
So = Soya
M = Laktose, melkeprotein
N = Nøtter, inkluderer mandler, hasselnøtter, valnøtter, cashewnøtter, pekannøtter, pistasjnøtter, paranøtter, macademianøtter
Ha = Hasselnøtter
Ma = Mandler
Se = Selleri
M = Sennep, inkluderer sennepspulver og sennepsfrø
Sesa = Sesamfrø
Su = Sulfitt
Lu = Lupin, inkluderer lupinfrø og lupinmel
B = Bløtdyr, inkluderer muslinger, snegler, blekksprut, blåskjell, østers, hjerteskjell, kråkeboller, akkar, kalamari, sjøsnegler o.l

loader