Meny Restaurant À L’aise, Oslo
loader

MENY


"Agurk og Kamille"

Løyrom,Torsk,Erter
(M, F, E)

Røkt Sjøkreps fra Frøya
Stikkelsbær,Valnøt og Sjøkreps vinagret 
(S, Su)

Øster og Baerii Caviar
Persille og Champagne
(M, S, F, N)

Sjøtunge Carre 
Bønner,Pighvar Rogn Veloute
(F, M, Se)

Foie gras croustillant
Vin fersken , Tonka Sky

Vaktel med kantarell 
Kastajne, Grand Veneur Sauce 
( M, E)

Melk og Honning
(E, M, Ha)

Foret Noire
Kirsebær, Mørk sjokolade ,Kirch
(M, E, G)

1495 NOK for samlet meny


Allergenmerkning

G = Gluten, inkluderer hvete, rug, bygg, havre, spelt, korasanhvete
S = Skalldyr, inkluderer krabbe, hummer, reker, kreps, scampi o.l.
E = Egg
F = Fisk
P = Peanøtter
So = Soya
M = Laktose, melkeprotein
N = Nøtter, inkluderer mandler, hasselnøtter, valnøtter, cashewnøtter, pekannøtter, pistasjnøtter, paranøtter, macademianøtter
Ha = Hasselnøtter
Ma = Mandler
Se = Selleri
M = Sennep, inkluderer sennepspulver og sennepsfrø
Sesa = Sesamfrø
Su = Sulfitt
Lu = Lupin, inkluderer lupinfrø og lupinmel
B = Bløtdyr, inkluderer muslinger, snegler, blekksprut, blåskjell, østers, hjerteskjell, kråkeboller, akkar, kalamari, sjøsnegler o.l

loader