Om Restaurant À L’aise
loader

Restaurant À L’aise

Vi er et klassisk kjøkken, med vekt på best mulige tilgjengelige råvarer fra inn og utland. Vår meny vil skiftes stadig og tilpasses årstidens friske råvarer.

Vår danske kjøkkensjef og medeier, Ulrik Jepsen har erfaring fra anerkjente 1 og 3 stjerners Michelin restauranter i inn og utland, som Waterside inn i England, Kokkeriet og Søllerød Kro i Danmark. Lysten til å reise førte Ulrik og familien til Norge hvor han de siste to årene har vært kjøkkensjef på Engø Gård på Tjøme. 

Smaken står i fokus sammen med godt håndverk i et klassisk, franskinspirert kjøkken med moderne eleganse.

Hos À L’aise vil man alltid finne det beste som er tilgjengelig på markedet og vi setter vår ære i å gi våre gjester en opplevelsesrik kveld. Vi gleder oss til å ønske dere velkommen!

Beste hilsen fra Ulrik, Mia og vårt team.

loader