A la carte meny Restaurant À L’aise
loader

A la carte

*** Forretter ***

Kongekrabbe fra Finmark
Caviar fra Gastro Unika, klementin, Finger lime
(M, F, S)

375.-

***

Sjøkreps fra Frøya
Asparges, kantarell, consommé
(M, F, S)

375.-

***

Ishavsrøye
Fenikkel, Menton sitron saus
(F, M, B)

345.-

***

Pasta dome
Tuber melanosporum trøffel, Comté, kastanje
(GH, E, M)

395.-

*** Hovedretter ***


Pighvar
Hvit asparges fra Cavaillon, squash, Caviar
(F, M, S)

470.-

***

Lam fra Jæren
Roscoff løk, Marco Polo sauce
(M, Su, GW)

470.-

***
 

Canard À la presse
Transjeres ved bordet
(M, Se, G)

Minimum to personer
Begrenset servering- spør vennligst deres servitør

690.- pr.person
45 min tilberedningstid


***Dessert***

Utvalg av oster
(M, GH, Su, N)
295.-

***

Omelette norvègienne
Yorkshire rhubarb
(GH, E, M, Su)

245.-

***

Pistasj fra Sicilia
Guanaja sjokolade , kirsebær
(GH, E, M, Su)

265.-

***


“D
ome 
Hasselnøtter fra Piemonte, sjokolade
(GH, M, Su, E)
265.-

Endringer kan forekomme daglig ut i fra sesong



Allergenmerkning

G = Gluten, inkluderer hvete, rug, bygg, havre, spelt, korasanhvete
S = Skalldyr, inkluderer krabbe, hummer, reker, kreps, scampi o.l.
E = Egg
F = Fisk
P = Peanøtter
So = Soya
M = Laktose, melkeprotein
N = Nøtter, inkluderer mandler, hasselnøtter, valnøtter, cashewnøtter, pekannøtter, pistasjnøtter, paranøtter, macademianøtter
Ha = Hasselnøtter
Ma = Mandler
Se = Selleri
M = Sennep, inkluderer sennepspulver og sennepsfrø
Sesa = Sesamfrø
Su = Sulfitt
Lu = Lupin, inkluderer lupinfrø og lupinmel
B = Bløtdyr, inkluderer muslinger, snegler, blekksprut, blåskjell, østers, hjerteskjell, kråkeboller, akkar, kalamari, sjøsnegler o.l


loader