A la carte meny Restaurant À L’aise
loader

A la carte

*** Forretter ***

Royal Belgian Platinum Caviar
Brandade, surdeig
(M,F,Gh)
 395.-

***

Löjrom
 Østers, gressløk, skjærgårdsløk
(M,Gh,F,B)
 285.-

***

Røkt sjøkreps fra Frøya
Rene Claude plommer, løk, ingefær vinaigrette
(S,M)
 360.-

***

Hvit trøffel fra Toscana
Tortellini, lagret comté, hasselnøtter fra Piemonte
(Gh,E,M,Ha)
355.-




*** Hovedretter ***


Piggvar
Marinda tomater, nepe, kapers
(F,M)
430.-

***

Hjort
Jordskokk, skjærgårdsløk, sauce ragoût
(M)
430.-

***

Helstekt due
Mikrobeter, bjørnebær, sauce presse
(M,Su)
430.-

***

Canard  la presse
Transjeres ved bordet
(G,M,Se)
Minimum to personer
Begrenset servering- Vennligst spør deres servitør
 595.-  pr. person





***Dessert***

Utvalg av oster
(M,G, Su,N,Se)
295.-

***

Omelette norvègienne
Jordbær fra Åsgårdstrand
(M,G,E,N,Su)
 245.-  

***

Norske blåbær
Bahibe, melk fra Røros
(E,Gh,M,Su)
235.-

***

"Dome"
Hasselnøtter fra Piemonte, sjokolade
(GH,M,E,Ha)
245.-

Endringer kan forekomme daglig ut i fra sesong



Allergenmerkning

G = Gluten, inkluderer hvete, rug, bygg, havre, spelt, korasanhvete
S = Skalldyr, inkluderer krabbe, hummer, reker, kreps, scampi o.l.
E = Egg
F = Fisk
P = Peanøtter
So = Soya
M = Laktose, melkeprotein
N = Nøtter, inkluderer mandler, hasselnøtter, valnøtter, cashewnøtter, pekannøtter, pistasjnøtter, paranøtter, macademianøtter
Ha = Hasselnøtter
Ma = Mandler
Se = Selleri
M = Sennep, inkluderer sennepspulver og sennepsfrø
Sesa = Sesamfrø
Su = Sulfitt
Lu = Lupin, inkluderer lupinfrø og lupinmel
B = Bløtdyr, inkluderer muslinger, snegler, blekksprut, blåskjell, østers, hjerteskjell, kråkeboller, akkar, kalamari, sjøsnegler o.l


loader