A la carte meny Restaurant À L’aise
loader

A la carte

*** Forretter ***

Biff Tartar
Wagyu Biff A4 - Kalix Løyrom - Kress Iskrem
(D, D, M)

380,-

***

Vill Piggvar
Artisjokk fra Asgårdstrand - Fennikel - Noilly Prat
(F,,D)

365,-

***

Sjøkreps Flan
Sjøkreps fra Frøya - Ingefær - Seleri - Citrus Consomme
(S,Se,D,E)

360,-

***

Pasta Dome
Villsvin - Parmesan 36 måned - Alba Truffel Saus
(Gw,D,E)

345,-

 

***


*** Hovedretter ***


Rød Snapper
Løks fra Skærgården - Villsopp - Siciliansk Appelsinsaus
(F, D, Ce)

450,-

***

Reinsdyr fra Røros 
 Daikon Terrine - Sultana Rosiner - Kål fra Brimsegård
(D,Gw)

550,-

***
 

Canard À la presse
(Gw,D,M)

Transjeres ved bordet
Minimum to personer
Begrenset servering - spør vennligst deres servitør
45 min tilberedningstid
690,- pr person



***

***Dessert***

Ostevogn
(M,G,N)

295,-

***

Omelette norvègienne
Tindved
(D,Gw,E)

255,-

***

Williams Pære
Williams Pære i Tre Teksturer, Ilanka Sjokolademousse, Eau de Vie de poire
(E,D,Gw)

285,- 

***


Mayakalender 
Guanaja Sjokolade, Kidavoa Sjokolade - Passionsfrukt -Tahitisk Vanilje
(E,M,Khv)

265,-

***

Endringer kan forekomme ut ifra råvarenes tilgjengelighet i sesong.

Allergener

loader