A la carte meny Restaurant À L’aise
loader

A la carte

*** Forretter ***

Kamskjell fra Frøya
Caviar fra Gastro Unika, klementin, Finger lime
(M, F, S)
 375.-

***

Sjøkrebs fra Frøya
 Chantenay gulrot, mandel, Safran supreme sauce
(M, F, S, Ma)
 325.-

***

Piggvar og gressløk mille-feuille
Quinoa, caviar sauce
(M, F, B)
 345.-

***

Pasta
Tuber melanosporum trøffel, Comté, kastanje
(Gh, E, M)
395.-




*** Hovedretter ***


Hellebarn
Steinsopp bisque, artisjokk
(F, M, S)
460.-

***

Due "en crèpinette"
Tuber melanosporum trøffel, foie gras
(M)
Minimum to personer
430.- pr. person

***

Lamb fra Jæren
Roscoff løk, Marco Polo sauce
(M, GH)
460.-

***

Canard  la presse
Transjeres ved bordet
(G, M, Se)
Minimum to personer
Begrenset servering- Vennligst spør deres servitør
 620.-  pr. person
45 min tilberedningstid




***Dessert***

Utvalg av oster
(M, G, Su, N, Se)
295.-

***

Omelette norvègienne
Norske multer
(M, G, E, Su)
 245.-  

***

"Mont blanc"
Kastanje, jordskokk, sablé
(E, Gh, M, Su)
265.-

***

"Dome"
Hasselnøtter fra Piemonte, sjokolade
(GH, M, E, Ha)
265.-

Endringer kan forekomme daglig ut i fra sesong



Allergenmerkning

G = Gluten, inkluderer hvete, rug, bygg, havre, spelt, korasanhvete
S = Skalldyr, inkluderer krabbe, hummer, reker, kreps, scampi o.l.
E = Egg
F = Fisk
P = Peanøtter
So = Soya
M = Laktose, melkeprotein
N = Nøtter, inkluderer mandler, hasselnøtter, valnøtter, cashewnøtter, pekannøtter, pistasjnøtter, paranøtter, macademianøtter
Ha = Hasselnøtter
Ma = Mandler
Se = Selleri
M = Sennep, inkluderer sennepspulver og sennepsfrø
Sesa = Sesamfrø
Su = Sulfitt
Lu = Lupin, inkluderer lupinfrø og lupinmel
B = Bløtdyr, inkluderer muslinger, snegler, blekksprut, blåskjell, østers, hjerteskjell, kråkeboller, akkar, kalamari, sjøsnegler o.l


loader