A la carte meny Restaurant À L’aise
loader

A la carte

*** Forretter ***

Royal Belgian Platinum Caviar
Kamskjell, Williams pære, benmarg
(M,F,S,Gh)
NOK 395

***
Rognkjeksrogn
 Erter, grillet fløte, grønn asparges fra Provence
(M,Gh,F)
NOK 305
***

Vol-au-vent
Sjøkreps, morkel, grønn asparges fra Provence
(S,Gh,M)
NOK 340

***

Ravioli av kalv
Syltet gulrot, sopp, sauce aromatique
(Gh,E,M)
NOK 330




*** Hovedretter ***

Saltbakt Breiflabb
Hvite asparges fra Cavillon, engsyre
(F,M,Gh)
NOK 430

***

Lam
Jordskokk, kirsebær
(M)
NOK 430

***

Farsert Poussin
Sort trompetsopp, grønn asparges fra Provence, reddik
( M,G)
NOK 410





***Dessert***

Utvalg av oster
(M,G, Su,N,Se)
NOK 295

***


Mango
Manjari sjokolade, chili
(M,G,E,N,Su)
 NOK  245  

***

Île Flottante
Norsk rabarbra, mandel, crème anglaise
(E,Gh,M,Ma)
NOK 245

Med forbehold om daglige endringer


Allergenmerkning

G = Gluten, inkluderer hvete, rug, bygg, havre, spelt, korasanhvete
S = Skalldyr, inkluderer krabbe, hummer, reker, kreps, scampi o.l.
E = Egg
F = Fisk
P = Peanøtter
So = Soya
M = Laktose, melkeprotein
N = Nøtter, inkluderer mandler, hasselnøtter, valnøtter, cashewnøtter, pekannøtter, pistasjnøtter, paranøtter, macademianøtter
Ha = Hasselnøtter
Ma = Mandler
Se = Selleri
M = Sennep, inkluderer sennepspulver og sennepsfrø
Sesa = Sesamfrø
Su = Sulfitt
Lu = Lupin, inkluderer lupinfrø og lupinmel
B = Bløtdyr, inkluderer muslinger, snegler, blekksprut, blåskjell, østers, hjerteskjell, kråkeboller, akkar, kalamari, sjøsnegler o.l


loader