A la carte meny Restaurant À L’aise
loader

A la carte

*** Forretter ***

Caviar og Røykt laks
Karse - Redikk - Lime

(M, F, S)

375.-

***

Grillet Kongekrabbe
Opal Plomme , Gulerot , Ingefær

(M, F, S)

375.-

***

Veau de lait brisel
Morkel, Jerome Galis petit pois, Pomme puree 
(D)

345.-

***

Pocheret Gjørs 
Stangselleri,Stikkelsbær , Valnøt fra Grenoble
(S,F,N)

335.-

*** Hovedretter ***


Breiflabb
Turnips, Jerusalem artisjokk, Kantarell saus
(F, G, D, Sh)

470.-

***

Kalv "En Croute " 
 Spisskål , Jordskok , Beinmarg
(M, Su, GW,G )

470.-

***
 

Canard À la presse
Transjeres ved bordet
(M, Se, G)

Minimum to personer
Begrenset servering- spør vennligst deres servitør

690.- pr.person
45 min tilberedningstid


***Dessert***

Utvalg av oster
(M, GH, Su, N)
295.-

***

Omelette norvègienne
Noske bringebær
(GH, E, M, Su)

245.-

***

Vacherin
Mara des Bois og Finnøy jordbær 
(G, D, E )

255.-

***


“Foret Noire
 
Nyangbo sjokolade , Tahitian Vanilje , Kirsebær og Kirsch sorbet
(GH, M, Su, E)
265.-

Endringer kan forekomme daglig ut i fra sesong



Allergenmerkning

G = Gluten, inkluderer hvete, rug, bygg, havre, spelt, korasanhvete
S = Skalldyr, inkluderer krabbe, hummer, reker, kreps, scampi o.l.
E = Egg
F = Fisk
P = Peanøtter
So = Soya
M = Laktose, melkeprotein
N = Nøtter, inkluderer mandler, hasselnøtter, valnøtter, cashewnøtter, pekannøtter, pistasjnøtter, paranøtter, macademianøtter
Ha = Hasselnøtter
Ma = Mandler
Se = Selleri
M = Sennep, inkluderer sennepspulver og sennepsfrø
Sesa = Sesamfrø
Su = Sulfitt
Lu = Lupin, inkluderer lupinfrø og lupinmel
B = Bløtdyr, inkluderer muslinger, snegler, blekksprut, blåskjell, østers, hjerteskjell, kråkeboller, akkar, kalamari, sjøsnegler o.l


loader