A la carte meny Restaurant À L’aise
loader

A la carte

*** Forretter ***

Royal Belgian Caviar fra Gastro Unika
Sjøkreps, karamellisert crème fraîche, klementin
(M,F,Gh,S)
 340.-

***

Tartar av okse
 Løjrom, purreløk, karse
(M,E,F)
 295.-

***

Råmarinert Kamskjell fra Frøya
Norske epler, lettsaltet kvede
(S,M,F)
 295.-

***

Tortellini
Tuber melanosporum trøffel, Comté, kastanje
(Gh,E,M)
385.-




*** Hovedretter ***


Sjøtunge "carre"
Sherry bisque, purreløk, redikk
(F,M,S)
430.-

***

Hjort
Jordskokk, skjærgårdsløk, sauce ragoût
(M)
430.-

***

Poulet de Bresse
Bresse-kylling i tre serveringer, minimum to personer
(M,Su, Gh, N)
1000.- pr person

***

Canard  la presse
Transjeres ved bordet
(G,M,Se)
Minimum to personer
Begrenset servering- Vennligst spør deres servitør
 595.-  pr. person





***Dessert***

Utvalg av oster
(M,G, Su,N,Se)
295.-

***

Omelette norvègienne
Norske multer
(M,G,E,N,Su)
 245.-  

***

"Mont blanc"
Kastanje, jordskokk, sablé
(E,Gh,M,Su)
265.-

***

"Dome"
Hasselnøtter fra Piemonte, sjokolade
(GH,M,E,Ha)
245.-

Endringer kan forekomme daglig ut i fra sesong



Allergenmerkning

G = Gluten, inkluderer hvete, rug, bygg, havre, spelt, korasanhvete
S = Skalldyr, inkluderer krabbe, hummer, reker, kreps, scampi o.l.
E = Egg
F = Fisk
P = Peanøtter
So = Soya
M = Laktose, melkeprotein
N = Nøtter, inkluderer mandler, hasselnøtter, valnøtter, cashewnøtter, pekannøtter, pistasjnøtter, paranøtter, macademianøtter
Ha = Hasselnøtter
Ma = Mandler
Se = Selleri
M = Sennep, inkluderer sennepspulver og sennepsfrø
Sesa = Sesamfrø
Su = Sulfitt
Lu = Lupin, inkluderer lupinfrø og lupinmel
B = Bløtdyr, inkluderer muslinger, snegler, blekksprut, blåskjell, østers, hjerteskjell, kråkeboller, akkar, kalamari, sjøsnegler o.l


loader