loader

A la carte

*** Forretter ***

Royal Belgian Platinum Caviar
Kamskjell, Williams pære, benmarg
(M,F,S)
NOK 375

***
Tartar av Okse
 Fiolett asparges fra Provence, karse, rognkjeksrogn
(E,F)
NOK 295
***

Vol-au-vent
Hummer, morkel, grønn asparages fra Provence
(S,Gh,M)
NOK 340

***

Agnolotti
 Bianchetto trøffel, Perigord trøffel sjy, potet
(Gh,E,M)
NOK 330




*** Hovedretter ***

Havabbor
Hvite asparges fra Avignon, sjy av blodappelsin
(F,M,N)
NOK 410

***

Due "en crèpinette"
Foie gras, Perigord trøffel 
(E,M,G,Su,N)
NOK 430 
Minimum to personer

***

Farsert Poussin
Sort trompetsopp, grønn asparages fra Provence, reddik
( M,G)
NOK 410

***

Châteaubriand
Sauce ragoût
(M) NOK 450
Minimum to personer



***Dessert***

Utvalg av oster
(M,G, Su,N,Se)
NOK 295

***


Mille-Feuille
Williams pære, brunet smør, salt karamell
(N,M)
 NOK  265  

***

Solbær og Bahibe sjokolade
Melke- is, Feuilletine, Cassis
(Gh,M,E,Su)
NOK 245

Med forbehold om daglige endringer


Allergenmerkning

G = Gluten, inkluderer hvete, rug, bygg, havre, spelt, korasanhvete
S = Skalldyr, inkluderer krabbe, hummer, reker, kreps, scampi o.l.
E = Egg
F = Fisk
P = Peanøtter
So = Soya
M = Laktose, melkeprotein
N = Nøtter, inkluderer mandler, hasselnøtter, valnøtter, cashewnøtter, pekannøtter, pistasjnøtter, paranøtter, macademianøtter
Ha = Hasselnøtter
Ma = Mandler
Se = Selleri
M = Sennep, inkluderer sennepspulver og sennepsfrø
Sesa = Sesamfrø
Su = Sulfitt
Lu = Lupin, inkluderer lupinfrø og lupinmel
B = Bløtdyr, inkluderer muslinger, snegler, blekksprut, blåskjell, østers, hjerteskjell, kråkeboller, akkar, kalamari, sjøsnegler o.l


loader