A la carte meny Restaurant À L’aise
loader

A la carte

*** Forretter ***

Platinum Gastro Unika Caviar
Røkt Laks - Karse - Redikk
(M-F-S)

375,-

***

Kamskjell fra Frøya
Opal Plomme - Løk fra Skjærgården - Ingefær
(M-F-B)

375,-

***

Posjert Gjørs 

Stikkelsbær - Stangselleri - Valnøtter fra Grenoble
(S-F-N)

335,-

***

Kalvebrisell

Morkel, Jerome Galis Petit Pois, Skogsopp 
(D)

345,-

***


*** Hovedretter ***


Breiflabb
Nepe - Jordskokk - Kantarell saus
(F-G-D-Sh)

470,-

***

Kalv "En Croute" 
 Spisskål - Jordskokk - Benmarg
(M-Su-GW-G )

470,-

***
 

Canard À la presse
(M-Se-G)

Transjeres ved bordet
Minimum to personer
Begrenset servering - spør vennligst deres servitør
45 min tilberedningstid
690,- pr person



***

***Dessert***

Ostevogn
(M-GH-Su-N)

295,-

***

Omelette norvègienne
Norske Bringebær
(GH-E-M-Su)

255,-

***

Vacherin
Mara des Bois - Finnøy jordbær 
(G-D-E)

255,-

***


“Foret Noire
 
Nyangbo Sjokolade -Tahitisk Vanilje - Kirsch sorbet
(GH-M-Su-E)

265,-

***

Endringer kan forekomme ut ifra råvarenes tilgjengelighet i sesong.

Allergener

loader