A la carte meny Restaurant À L’aise
loader

A la carte

*** Forretter ***

Østers og Kalv
Halstovgård Indrefilet , Gilardeu østers , Gold Caviar 

(M, F, S)

375.-

***

Kamskjell fra Frøya
Nepper fra Åsgårdstrand , Gulerøt , Citronelle Sauce
(M, F, S)

375.-

***

Veau de lait brisel
Morkel, Jerome Galis petit pois, Pomme puree 
(D)

365.-

***

Foie gras au Torchon 
Siciliansk fersken , Champagne gel 
T
M,GH,E

365.-

*** Hovedretter ***


Vill Pighvar 
Turnips, Jerusalem artisjokk, Menton sitron saus 
(F, G, D, Sh)

470.-

***

Lam fra Jæren
Lam på fem måter , hvit asparges fra Cavaillon , Ramsløk  
(M, Su, GW)

470.-

***
 

Canard À la presse
Transjeres ved bordet
(M, Se, G)

Minimum to personer
Begrenset servering- spør vennligst deres servitør

690.- pr.person
45 min tilberedningstid


***Dessert***

Utvalg av oster
(M, GH, Su, N)
295.-

***

Omelette norvègienne
Noske bringebær
(GH, E, M, Su)

245.-

***

Vacherin
Mara des Bois og Finnøy jordbær 
(G, D, E )

255.-

***


“Foret Noire
 
Nyangbo sjokolade , Tahitian Vanilje , Kirsebær og Kirsch sorbet
(GH, M, Su, E)
265.-

Endringer kan forekomme daglig ut i fra sesong



Allergenmerkning

G = Gluten, inkluderer hvete, rug, bygg, havre, spelt, korasanhvete
S = Skalldyr, inkluderer krabbe, hummer, reker, kreps, scampi o.l.
E = Egg
F = Fisk
P = Peanøtter
So = Soya
M = Laktose, melkeprotein
N = Nøtter, inkluderer mandler, hasselnøtter, valnøtter, cashewnøtter, pekannøtter, pistasjnøtter, paranøtter, macademianøtter
Ha = Hasselnøtter
Ma = Mandler
Se = Selleri
M = Sennep, inkluderer sennepspulver og sennepsfrø
Sesa = Sesamfrø
Su = Sulfitt
Lu = Lupin, inkluderer lupinfrø og lupinmel
B = Bløtdyr, inkluderer muslinger, snegler, blekksprut, blåskjell, østers, hjerteskjell, kråkeboller, akkar, kalamari, sjøsnegler o.l


loader