loader

MENY



Tartar av Okse
Grønn asparges fra Provence, karse, rognkjeksrogn
(F,E)

Belgian Gold Caviar fra Gastro Unika
Østers, potet, persille
(S,Su,B,M)

Kamskjell fra Frøya stekt i skall
Asparges fra Avignon, bergamott, epler fra La Rochelle
(M,S)

Piggvar
Iransk safran, feve, vårkål 
(F,M)

Foie gras escalope
 Roseknopper, mandel, bete
(Ma,M,

Farsert Poussin
Sort trumpetsopp, grønn asparages fra Provence, reddik
( M,E)

Menton sitron og tonka bønner
Honning, verbena
(E,M,Ha,G)

Solbær og Bahibe sjokolade
Melke- is, Feuilletine, Cassis 
(Gh,M,E,Su)

1595.- for samlet meny
1595.- for tilhørende vinmeny

Menyen er med forbehold for daglige endringer.


Allergenmerkning

G = Gluten, inkluderer hvete, rug, bygg, havre, spelt, korasanhvete
S = Skalldyr, inkluderer krabbe, hummer, reker, kreps, scampi o.l.
E = Egg
F = Fisk
P = Peanøtter
So = Soya
M = Laktose, melkeprotein
N = Nøtter, inkluderer mandler, hasselnøtter, valnøtter, cashewnøtter, pekannøtter, pistasjnøtter, paranøtter, macademianøtter
Ha = Hasselnøtter
Ma = Mandler
Se = Selleri
M = Sennep, inkluderer sennepspulver og sennepsfrø
Sesa = Sesamfrø
Su = Sulfitt
Lu = Lupin, inkluderer lupinfrø og lupinmel
B = Bløtdyr, inkluderer muslinger, snegler, blekksprut, blåskjell, østers, hjerteskjell, kråkeboller, akkar, kalamari, sjøsnegler o.l

loader