Meny Restaurant À L’aise, Oslo
loader

Meny À L`aise

 

 

Purre terrine
Kongekrabbe, Williams pære, Passe - Crassane pære
(M, So, B)

 

Kamskjell fra Frøya
Parmesan, hvit asparges fra Cavaillon, vin jaune
(M, B, F)

 

Vaktel egg fra Sande

Froskeben, grønn asparges fra Cavaillon, miso saus
(F, M, B)

 

Ishausrøye
 Rossetkål, Miranda tomat, Safron øverste saus
(M, F)

 

Pasta dome

Tuber melanosporum trøffel, Comté, kastanje
(M, GH, E)

 

 Vaktel fra Ryfylke

Lavendel, vårløk, saus ragout
(M)

 
Epleterte “grand mère”

Eple fra Limousin, Calvados-is
(M, GH, N, Su)


 
Pistasj fra Sicilia
Guanaja melkesjokolade, kirsebær
(E, GH, M, N)

 


Smaksmeny 1595.-
Vinmeny 1595.-
* Årganger/Produsenter i vinpakken kan være endret ut i fra tilgjengelighet
Alain Millat juice 460.-

Endringer i menyen kan forekomme etter sesong


Allergenmerkning

G = Gluten, inkluderer hvete, rug, bygg, havre, spelt, korasanhvete
S = Skalldyr, inkluderer krabbe, hummer, reker, kreps, scampi o.l.
E = Egg
F = Fisk
P = Peanøtter
So = Soya
M = Laktose, melkeprotein
N = Nøtter, inkluderer mandler, hasselnøtter, valnøtter, cashewnøtter, pekannøtter, pistasjnøtter, paranøtter, macademianøtter
Ha = Hasselnøtter
Ma = Mandler
Se = Selleri
M = Sennep, inkluderer sennepspulver og sennepsfrø
Sesa = Sesamfrø
Su = Sulfitt
Lu = Lupin, inkluderer lupinfrø og lupinmel
B = Bløtdyr, inkluderer muslinger, snegler, blekksprut, blåskjell, østers, hjerteskjell, kråkeboller, akkar, kalamari, sjøsnegler o.l

 

loader