loader

MENY

10 Oktober-10November 

PepperrotMousse
Grønne epler, Knivskjell og Grillet Fløte 
(M, F, E)

Røkt Sjøkreps fra Frøya
Stikkelsbær,Valnøtt og Sjøkreps vinagret 
(S, Su)

Øster og Baerii Caviar
Persille og Champagne
(M, S, F, N)

Pighvar "En Croute" 
Kål fra Åsgårdstrand ,Jordskok , Engsyre Sauce
(F, M, Se)

Foie gras croustillant
Vin fersken , Tonka Sky

Vaktel med kantarell 
Kastajne, Grand Veneur Sauce 
( M, E)

Omelette Norvégienne
Bringebær,Vanilje
(E, M, Ha)

Sjokolade Mille-Feuille
Variasjon av Norske Plommer
(M, E, G)

1495.- for samlet meny
1495.- for tilhørende vinmeny


Allergenmerkning

G = Gluten, inkluderer hvete, rug, bygg, havre, spelt, korasanhvete
S = Skalldyr, inkluderer krabbe, hummer, reker, kreps, scampi o.l.
E = Egg
F = Fisk
P = Peanøtter
So = Soya
M = Laktose, melkeprotein
N = Nøtter, inkluderer mandler, hasselnøtter, valnøtter, cashewnøtter, pekannøtter, pistasjnøtter, paranøtter, macademianøtter
Ha = Hasselnøtter
Ma = Mandler
Se = Selleri
M = Sennep, inkluderer sennepspulver og sennepsfrø
Sesa = Sesamfrø
Su = Sulfitt
Lu = Lupin, inkluderer lupinfrø og lupinmel
B = Bløtdyr, inkluderer muslinger, snegler, blekksprut, blåskjell, østers, hjerteskjell, kråkeboller, akkar, kalamari, sjøsnegler o.l

loader