Meny Restaurant À L’aise, Oslo
loader

Meny À`Laise



Löjrom
Østers, gressløk, skjærgårdsløk
(M,Gh,F,B)

Quenelle av Sjøtunge
Baerii caviar, hasselnøtter fra Piemonte
(M,F,Ha)

Røkt sjøkreps fra Frøya
Chantenay gulrot, steinsopp
(S,M)

Piggvar "en croûte"
Daikon, engsyre
(M,F, Gh)

Foie gras croustillant
 Beter, roser
(M,Gh, N)

Hjort
Jordskokk, Sauce ragoût
(M)

Omelette norvègienne
Norske multer
(E,M,Gh)

Grand cru cocos
hvit ananas, mørk sjokolade
(E,Gh,M,N)

Samlet meny 1595.-
Tilhørende vinmeny 1595.-
Alain Millat juice 450.-

Endringer kan forekomme daglig ut i fra sesong


Allergenmerkning

G = Gluten, inkluderer hvete, rug, bygg, havre, spelt, korasanhvete
S = Skalldyr, inkluderer krabbe, hummer, reker, kreps, scampi o.l.
E = Egg
F = Fisk
P = Peanøtter
So = Soya
M = Laktose, melkeprotein
N = Nøtter, inkluderer mandler, hasselnøtter, valnøtter, cashewnøtter, pekannøtter, pistasjnøtter, paranøtter, macademianøtter
Ha = Hasselnøtter
Ma = Mandler
Se = Selleri
M = Sennep, inkluderer sennepspulver og sennepsfrø
Sesa = Sesamfrø
Su = Sulfitt
Lu = Lupin, inkluderer lupinfrø og lupinmel
B = Bløtdyr, inkluderer muslinger, snegler, blekksprut, blåskjell, østers, hjerteskjell, kråkeboller, akkar, kalamari, sjøsnegler o.l

loader