Meny Restaurant À L’aise, Oslo
loader

Meny À L´aise

Menyen gjelder fra 1.november - 22. Desember 

Tartar av okse
  Løjrom, purreløk, karse
(M,F)

 Råmarinert kamskjell fra Frøya 
Norske epler, lettsaltet kvede
(M,F,S)

Gold Caviar
Persille, østers, potet
(B,M,F) 

 Grillet  Piggvar 
Miso, syltet sopp, valnøtter fra Grenoble
(M,F,N)

Tortellini
Tuber melanosporum trøffel, Comté, kastanje
(M,GH,E) 

 Glasert and fra Holte gård
Beter, bjørnebær, sauce ragout
(M)

 Clémentine Givrée
Melkesjokolade, hasselnøtter
(M,E,GH,Su)

"Mont blanc"
Kastanje, jordskokk, sablé
(E,GH,M,Su)

 

 

Smaksmeny 1595.-
Vinmeny 1595.-
Allain Millat Juice 460.-

Endringer i menyen kan forekomme etter sesong

Allergenmerkning
G = Gluten, inkluderer hvete, rug, bygg, havre, spelt, korasanhvete
S = Skalldyr, inkluderer krabbe, hummer, reker, kreps, scampi o.l.
E = Egg
F = Fisk
P = Peanøtter
So = Soya
M = Laktose, melkeprotein
N = Nøtter, inkluderer mandler, hasselnøtter, valnøtter, cashewnøtter, pekannøtter, pistasjnøtter, paranøtter, macademianøtter
Ha = Hasselnøtter
Ma = Mandler
Se = Selleri
M = Sennep, inkluderer sennepspulver og sennepsfrø
Sesa = Sesamfrø
Su = Sulfitt
Lu = Lupin, inkluderer lupinfrø og lupinmel
B = Bløtdyr, inkluderer muslinger, snegler, blekksprut, blåskjell, østers, hjerteskjell, kråkeboller, akkar, kalamari, sjøsnegler o.l

 

loader