Meny Restaurant À L’aise, Oslo
loader

Meny À L`aise

 

 

12 norske grønnsaker
Parmesan, Fennikel, Tomater fra Finnøy.

(E,D,G)

 

Pocheret Gjørs
Stikkelsbær , Stangselleri , Valnøt fra Grenoble

(F,D,S)

 

Grillet Kongekrabbe
Opal Plomme , Gulerot , Ingefær 

(G,D)


Breiflabb

 Potet , Gressløk , Pinjekerner

(D,G,F)

 

Veau de lait Brisel
Morkel, Jerome Galis petit pois, Pomme puree

(G, D)

 

Kalv en Croute
Kål , Jordskokk , Benmargen

(G,d,p ) 


"Rødgrød med Fløde " 
Røros fløte , Norske bær 

(G,D,AL,E)


 
Foret Noire
Ilanka sjokolade, Tahitian Vanilje, Kirsebær, Kirsch sorbet 

(D,G)

 


Smaksmeny 1695.-
Prestigemeny 2095,-
Vinmeny 1595.-
* Årganger/Produsenter i vinpakken kan være endret ut i fra tilgjengelighet
Alain Millat juice 460.-

Endringer i menyen kan forekomme etter sesong


Allergenmerkning

G = Gluten, inkluderer hvete, rug, bygg, havre, spelt, korasanhvete
S = Skalldyr, inkluderer krabbe, hummer, reker, kreps, scampi o.l.
E = Egg
F = Fisk
P = Peanøtter
So = Soya
M = Laktose, melkeprotein
N = Nøtter, inkluderer mandler, hasselnøtter, valnøtter, cashewnøtter, pekannøtter, pistasjnøtter, paranøtter, macademianøtter
Ha = Hasselnøtter
Ma = Mandler
Se = Selleri
M = Sennep, inkluderer sennepspulver og sennepsfrø
Sesa = Sesamfrø
Su = Sulfitt
Lu = Lupin, inkluderer lupinfrø og lupinmel
B = Bløtdyr, inkluderer muslinger, snegler, blekksprut, blåskjell, østers, hjerteskjell, kråkeboller, akkar, kalamari, sjøsnegler o.l

 

loader