Meny Restaurant À L’aise, Oslo
loader

Meny À L`aise

 

 

Foie Gras au Torchon
Siciiansk fersken,Champagne gel 
(,G)

 

Østers " en cocotte" 
Østers fra Nøtterøy ,Neper fra Åsgårdssrand , Gold Caviar 
(F,D,S)

 

Kamskjell fra Frøya
Jerome Galis asparges , Parmesan , Engsyre sauce 

(G,D)

Vill Pigghvar
 Tomater fra Finnøy , Taggiasca oliven , brunet smør

(D,G,F)

 

Fjellgris Dome
Gris fra Valdres, , Morkel , Consomme

(M,GH,F)

 

Kalv En Croute 
Jerome Galis asparges , vår hvitløk , Sauce Forestiere 

(M)

 
Melon fra Charentes 
Yougurt , Verbena
(G,D,AL,E)


 
Vacherin
Mara des Bois og finnøy jordbær , Tahiti Vanilia 
(D)

 


Smaksmeny 1695.-
Prestigemeny 2095,-
Vinmeny 1595.-
* Årganger/Produsenter i vinpakken kan være endret ut i fra tilgjengelighet
Alain Millat juice 460.-

Endringer i menyen kan forekomme etter sesong


Allergenmerkning

G = Gluten, inkluderer hvete, rug, bygg, havre, spelt, korasanhvete
S = Skalldyr, inkluderer krabbe, hummer, reker, kreps, scampi o.l.
E = Egg
F = Fisk
P = Peanøtter
So = Soya
M = Laktose, melkeprotein
N = Nøtter, inkluderer mandler, hasselnøtter, valnøtter, cashewnøtter, pekannøtter, pistasjnøtter, paranøtter, macademianøtter
Ha = Hasselnøtter
Ma = Mandler
Se = Selleri
M = Sennep, inkluderer sennepspulver og sennepsfrø
Sesa = Sesamfrø
Su = Sulfitt
Lu = Lupin, inkluderer lupinfrø og lupinmel
B = Bløtdyr, inkluderer muslinger, snegler, blekksprut, blåskjell, østers, hjerteskjell, kråkeboller, akkar, kalamari, sjøsnegler o.l

 

loader