Meny Restaurant À L’aise, Oslo
loader

Meny À L`aise

 

 

Biff Tartar
Waguy A4 - Kalix Løyrom - kress Iskrem 
(E,D,M)

 

Posjerte Purre
Persille Veloute og Pure - Gastro Unika Gold Caviar - Norske Østers 
(Mo,D)

 

Sjøkreps Flan
Sjøkreps fra Frøya - Ingefær - Seleri - Sitrus Consomme
(S,Ce,D,E)


Vill Piggvar

Artisjokk fra Asgårdstrand - Fennikel - Noilly Prat
(F,D)

 

 Pasta "Dome "
Villsvin - Parmesan 36 måned - Alba Truffel Saus
(Gw,D,E
)

 

And Fra Holtegård
Daikon Terrine - Sultana Rosiner - Five Spice Saus
(D) 


Klmentiner Fra Korsika
Jule krydderier 
(Gw,D,E)


 Williams Pære

Williams Pære i tre Teksture - Ilanka Sjokolademousse - Eau de Vie De Poire 
(D,E)

 


Smaksmeny 1795,-*
---
Vinmeny 1595,-
**
Alain Millat Juice Selection 320,-

*Endringer i menyen kan forekomme etter sesong.
** Årganger/Produsenter i vinpakken kan være endret ut i fra tilgjengelighet.

​Allergener


     

loader