Meny Restaurant À L’aise, Oslo
loader

Meny À L´aise



Tartar av sjøkreps
  Ørretrogn, klementin, Finger lime
(M, F, S)

 Piggvar og gressløk mille-feuille 
Quinoa, caviar sauce
(M, F, B)

Kamskjell fra Frøya
Parmesan, sopp, Vin Jaune
(B, M, S) 

 Hellebarn
Fiolett artisjokk, miso
(M, F)

Pasta
Tuber melanosporum trøffel, Comté, kastanje
(M, GH, E, N) 

Lam fra Jæren
Roscoff løk, Marco Polo sauce
(M, GH)

 Epletarte "grand mère"
Eple fra Limousin, Calvados-is
(M, N, GH, Su, E)

"Mont blanc"
Kastanje, jordskokk, sablé
(E, GH, M, Su)

 

 

Smaksmeny 1595.-
Vinmeny 1595.-
Allain Millat Juice 460.-

Endringer i menyen kan forekomme etter sesong

Allergenmerkning
G = Gluten, inkluderer hvete, rug, bygg, havre, spelt, korasanhvete
S = Skalldyr, inkluderer krabbe, hummer, reker, kreps, scampi o.l.
E = Egg
F = Fisk
P = Peanøtter
So = Soya
M = Laktose, melkeprotein
N = Nøtter, inkluderer mandler, hasselnøtter, valnøtter, cashewnøtter, pekannøtter, pistasjnøtter, paranøtter, macademianøtter
Ha = Hasselnøtter
Ma = Mandler
Se = Selleri
M = Sennep, inkluderer sennepspulver og sennepsfrø
Sesa = Sesamfrø
Su = Sulfitt
Lu = Lupin, inkluderer lupinfrø og lupinmel
B = Bløtdyr, inkluderer muslinger, snegler, blekksprut, blåskjell, østers, hjerteskjell, kråkeboller, akkar, kalamari, sjøsnegler o.l

 

loader