Meny Restaurant À L’aise, Oslo
loader

MENY



Rognkjeksrogn
Erter, grillet fløte, grønn asparges fra Provence
(M,Gh,F)

Terrine av hvit asparges og agurk
Fjellørret, ramsløk, blåskjell nage
(M;F,B)

Kamskjell fra Frøya stekt i eget skjell
Pariser gulrot, Gold caviar fra Gastro Unika, kamomille
(S,M,F,B)

Stekt breiflabb
Merinda IGP tomat, buffalo mozzarella, courgette blomst 
(M,Gh,E,F)

Ramsløk Agnolotti
 Lettrøkt lam, soppconsommè
(M,Gh,E)

Okse "Rossini"
Foie gras, trøffel
( M,Su)

Honning og melk
Hvit sjokolade bavaroise
(E,M)

Île flottante
Norsk rabarbra, mandel, crème anglaise
(E,Gh,M,Ma)

1595.- for samlet meny
1595.- for tilhørende vinmeny

Endringer kan forekomme daglig ut i fra sesong


Allergenmerkning

G = Gluten, inkluderer hvete, rug, bygg, havre, spelt, korasanhvete
S = Skalldyr, inkluderer krabbe, hummer, reker, kreps, scampi o.l.
E = Egg
F = Fisk
P = Peanøtter
So = Soya
M = Laktose, melkeprotein
N = Nøtter, inkluderer mandler, hasselnøtter, valnøtter, cashewnøtter, pekannøtter, pistasjnøtter, paranøtter, macademianøtter
Ha = Hasselnøtter
Ma = Mandler
Se = Selleri
M = Sennep, inkluderer sennepspulver og sennepsfrø
Sesa = Sesamfrø
Su = Sulfitt
Lu = Lupin, inkluderer lupinfrø og lupinmel
B = Bløtdyr, inkluderer muslinger, snegler, blekksprut, blåskjell, østers, hjerteskjell, kråkeboller, akkar, kalamari, sjøsnegler o.l

loader