Meny Restaurant À L’aise, Oslo
loader

Meny À`Laise



Löjrom
Østers, gressløk, skjærgårdsløk
(M,Gh,F,B)

Terrine av daikon reddik og agurk
Ishavsrøye, løpstikke, blåskjell nage
(M,F,B)

Røkt sjøkreps fra Frøya
Kål, fève, sauce citronelle
(S,M)

Sjøtunge "Carré"
Kantareller, sauce aromatique
(M,F)

Foie gras croustillant
 Siciliansk aprikos, Piemonte hasselnøtt, tonka sjy
(M,Gh, Su)

Helstekt due
Mikrobeter, bjørnebær, sauce presse
(M,Su)

Omelette norvègienne
Grønne jordbær fra Åsgårdstrand
(E,M,Gh)

Île flottante
Norsk rabarbra, mandel, crème anglaise
(E,Gh,M,Ma)

Samlet meny 1595.-
Tilhørende vinmeny 1595.-
Alain Millat juice 450.-
Endringer kan forekomme daglig ut i fra sesong


Allergenmerkning

G = Gluten, inkluderer hvete, rug, bygg, havre, spelt, korasanhvete
S = Skalldyr, inkluderer krabbe, hummer, reker, kreps, scampi o.l.
E = Egg
F = Fisk
P = Peanøtter
So = Soya
M = Laktose, melkeprotein
N = Nøtter, inkluderer mandler, hasselnøtter, valnøtter, cashewnøtter, pekannøtter, pistasjnøtter, paranøtter, macademianøtter
Ha = Hasselnøtter
Ma = Mandler
Se = Selleri
M = Sennep, inkluderer sennepspulver og sennepsfrø
Sesa = Sesamfrø
Su = Sulfitt
Lu = Lupin, inkluderer lupinfrø og lupinmel
B = Bløtdyr, inkluderer muslinger, snegler, blekksprut, blåskjell, østers, hjerteskjell, kråkeboller, akkar, kalamari, sjøsnegler o.l

loader