Meny Restaurant À L’aise, Oslo
loader

Meny À L`aise

 

 

Kamskjell fra Frøya
Courgette  - Tomat fra Skjærgården - Kapers 
(B, D, G)

 

Quenelle av Piggvar
Brød Sauce - Gastro Unika Gold Caviar 
(F, B, N)

 

Cappelletti 
Muskat Gresskar - Parmesan - Sjøkreps fra Hitra
(B, So, M)


Vill Kveite

Miso - Skogsopp 
(D-G-F)

 

 Det beste fra anden
Beter fra Brimsegård - Roser - Lang pepper
(Gwh, D
)

 

Reinsdyr fra Røros
Sauce Ragout - Kål - Reinsdyr Hjerte 
(G-D-P) 


Kvede fra Søllested 
Oslo Honning - Williams Pære - Røros Melk
(G-D-AL-E)


 Mont Blanc

Kastanje fra Ardeche - Tahitisk Vanilje - Sable Breton
(D-G)

 


Smaksmeny 1695,-*
---
Vinmeny 1595,-
**
Alain Millat Juice Selection 320,-

*Endringer i menyen kan forekomme etter sesong.
** Årganger/Produsenter i vinpakken kan være endret ut i fra tilgjengelighet.

​Allergener


     

loader