Meny Restaurant À L’aise, Oslo
loader

Meny À L`aise

 

 

Sjøkreps fra Frøya
Sjøkreps tartar, Norsk løyrom, Grillet salat og Sitrus
(S,F, E,G)

 

Størfisk Millefeuille
Baerii Kaviar, Gressløk,  Potet blad
(F,D,S)

 

Jêrome Galis, Asparges
Fritert vaktel egg fra Sande, Brennesle veloutè, Asparges terrine

(G,D)

Vill piggvar en croute
 Rognkjeks, Erter, Røykt rogn saus

(D,G,F)

 

Escalope av Foie gras
Tonka bønner, Bjørnebær, Rødbeter

(M,GH,F)

 

 Vaktel fra Ryfylke
Lavendel, vårløk, saus ragout

(M)

 
Menton sitronterte
Sitron fra Menton, Kjernemelk sorbet
(G,D,AL,E)


 Rabarbra fra Bretagne

Rabarbra på to måter, Verbena iskrem
(D)

 


Smaksmeny 1695.-
Prestigemeny 2095,-
Vinmeny 1595.-
* Årganger/Produsenter i vinpakken kan være endret ut i fra tilgjengelighet
Alain Millat juice 460.-

Endringer i menyen kan forekomme etter sesong


Allergenmerkning

G = Gluten, inkluderer hvete, rug, bygg, havre, spelt, korasanhvete
S = Skalldyr, inkluderer krabbe, hummer, reker, kreps, scampi o.l.
E = Egg
F = Fisk
P = Peanøtter
So = Soya
M = Laktose, melkeprotein
N = Nøtter, inkluderer mandler, hasselnøtter, valnøtter, cashewnøtter, pekannøtter, pistasjnøtter, paranøtter, macademianøtter
Ha = Hasselnøtter
Ma = Mandler
Se = Selleri
M = Sennep, inkluderer sennepspulver og sennepsfrø
Sesa = Sesamfrø
Su = Sulfitt
Lu = Lupin, inkluderer lupinfrø og lupinmel
B = Bløtdyr, inkluderer muslinger, snegler, blekksprut, blåskjell, østers, hjerteskjell, kråkeboller, akkar, kalamari, sjøsnegler o.l

 

loader