Meny Restaurant À L’aise, Oslo
loader

Meny À L`aise

 

 

Foie Gras au Torchon
Siciiansk fersken,Champagne gel 
(,G)

 

Østers " en cocotte" 
Østers fra Nøtterøy , Agurk , Gold Caviar 
(F,D,S)

 

Kamskjell fra Frøya
Jerome Galis asparges , Parmesan , Engsyre sauce 

(G,D)

Vill Pigghvar
 Tomater fra Finnøy , Taggiasca oliven , brunet smør

(D,G,F)

 

Veau de lait Brisel
Morkel, Jerome Galis petit pois, Pomme puree

(G, D)

 

Lam fra Jæren
Vår løk, vår hvitløk, Kantareller, Ramsløk Hollandaise saus 

(G,D,E)

 
Melon fra Charentes 
Yougurt , Verbena
(G,D,AL,E)


 Foret Noire

Ilanka sjokolade, Tahitian Vanilje, Kirsebær, Kirsch sorbet 
(D)

 


Smaksmeny 1695.-
Prestigemeny 2095,-
Vinmeny 1595.-
* Årganger/Produsenter i vinpakken kan være endret ut i fra tilgjengelighet
Alain Millat juice 460.-

Endringer i menyen kan forekomme etter sesong


Allergenmerkning

G = Gluten, inkluderer hvete, rug, bygg, havre, spelt, korasanhvete
S = Skalldyr, inkluderer krabbe, hummer, reker, kreps, scampi o.l.
E = Egg
F = Fisk
P = Peanøtter
So = Soya
M = Laktose, melkeprotein
N = Nøtter, inkluderer mandler, hasselnøtter, valnøtter, cashewnøtter, pekannøtter, pistasjnøtter, paranøtter, macademianøtter
Ha = Hasselnøtter
Ma = Mandler
Se = Selleri
M = Sennep, inkluderer sennepspulver og sennepsfrø
Sesa = Sesamfrø
Su = Sulfitt
Lu = Lupin, inkluderer lupinfrø og lupinmel
B = Bløtdyr, inkluderer muslinger, snegler, blekksprut, blåskjell, østers, hjerteskjell, kråkeboller, akkar, kalamari, sjøsnegler o.l

 

loader