Meny Restaurant À L’aise, Oslo
loader

Meny À L`aise

 

 

12 Norske Grønnsaker
Parmesan - Fennikel - Tomat fra Finnøy
(E-D-G)

 

Posjert Gjørs
Stikkelsbær - Stangselleri - Valnøtter fra Grenoble
(F-D-S)

 

Kamskjell fra Frøya
Opal Plomme - Løk fra Skjærgården - Ingefær 
(G-D)


Breiflabb

 Potet - Gressløk - Pinjekjerner
(D-G-F)

 

Veau de lait Brissel
Morkel - Jerome Galis Petit Pois - Skogsopp
(G-
D)

 

Kalv "En Croute"
Kål , Jordskokk , Benmarg
(G-D-P) 


"Rødgrød med Fløde" 
Norske bær - Røros Fløte 
(G-D-AL-E)


 
Foret Noire
Ilanka Sjokolade - Tahitisk Vanilje - Kirsch sorbet 
(D-G)

 


Smaksmeny 1695,-*
---
Vinmeny 1595,-
**
Alain Millat Juice meny 460,-

*Endringer i menyen kan forekomme etter sesong.
** Årganger/Produsenter i vinpakken kan være endret ut i fra tilgjengelighet.

​Allergener


     

loader