


Velkommen til Restaurant Alaise
Et sted hvor kulinarisk klassisme møter innovasjon og nyskapning.
Her er kvalitet og smak alltid i fokus, og vårt mål er å gi deg en enestående
fine dining opplevelse med hyllest til de beste råvarene som hver årstid har å tilby.
Vår danske kjøkkensjef og medeier, Ulrik Jepsen, har lang erfaring fra noen av verdens mest anerkjente Michelin-restauranter. Inkludert blant disse er
"Waterside Inn" i England, "Kokkeriet" og "Søllerød Kro" i Danmark.
Etter å ha reist mye rundt, landet Ulrik og hans familie i Norge. Hvor han
også var kjøkkensjef ved "Engø Gård" på Tjøme. Sammen med sin partner Mia,
skapte de Restaurant Alaise som et resultat av deres felles lidenskap:
Kulinarisk håndverk og klassiske teknikker.
På restauranten vil du oppleve ypperste klasse innen fine dining.
Vi håndplukker nøye de aller beste ingrediensene til vår meny,
og tilbereder dem med presisjon, kunnskap og stolthet.
Vi streber alltid etter å skape dype, luksuriøse smaker og
unike opplevelser som vil bli husket i lang tid fremover.
Vår visjon er å skape noe helt spesielt og å aldri la oss distrahere
av kortsiktige trender. Vi er stolte av å være en del av
det kulinariske fellesskapet, og vi håper å kunne gi deg en
uforglemmelig opplevelse på Restaurant Alaise.