top of page

Restaurant À L'aise:

En Kulinarisk Reise

Lokalisert i Oslo, kombinerer Restaurant À L'aise elegansen av fransk mat med de fineste norske sesongens ingredienser.

På À L'aise er hver detalj, fra den nøye utvalgte menyen til den upåklagelige servicen, designet for å gi en uovertruffen spiseopplevelse som feirer både tradisjon og innovasjon.

À L'aise fikk sin første Michelin-stjerne i 2023 og ble kåret til Nordens Restaurant av året 2023 av Nordic Prize.

Etablert av dansk kjøkkensjef og medeier Ulrik Jepsen, hans livspartner Mia Kondrup, og god venn og investor Jan Nielsen.

Ulrik Jepsen

Ulrik Jepsen, med en prestisjefylt bakgrunn fra noen anerkjente Michelin-stjernede restauranter, inkludert Waterside Inn i England og Søllerød Kro i Danmark.

På À L'aise fokuserer Ulrik på å skape luksuriøse smaker ved å bruke de beste ingrediensene. Hans tilnærming til fransk mat er både ærlig og nyskapende, og ofte inkorporerer han ingredienser av høy kvalitet fra Norge.

Mia Kondrup

Prisvinnende Service

Mia Kondrup, som mottok Service Award i 2023, sørger for at gjestenes opplevelse er varm og innbydende. Hennes forpliktelse til eksepsjonell service forbedrer den totale spiseopplevelsen, og gjør at gjestene føler seg komfortable og verdsatt.

Restaurantenes atmosfære, preget av gammeldags luksus og personlige detaljer, gjenspeiler Mias dedikasjon til gjestfrihet.

Jan Nielsen

Investor

Jan Nielsen, hovedinvestoren i Restaurant À L'aise, har vært avgjørende i å bringe Ulrik og Mias visjon til live. Hans støtte har muliggjort at restauranten kan oppnå sine høye standarder for fortreffelighet og innovasjon.

bottom of page